De Reis naar Innerlijke Bevrijding

406. Wanneer jij je investering niet terug gaat verdienen...

September 21, 2022 Briant & Jaldhara
De Reis naar Innerlijke Bevrijding
406. Wanneer jij je investering niet terug gaat verdienen...
Show Notes

Er zijn mensen die er een sport van maken. Om het programma, de training of de coaching waarin ze geïnvesteerd hebben, binnen de duur van het programma in veelvoud terug te verdienen.  ROI, Return on Investment noemen de Amerikanen dat. In deze podcast hebben wij het juist over iets totaal anders. Over COI, Cost of Inaction, over wat het je allemaal kost als je niet in actie komt tijdens het programma, de training of de coaching waarin je hebt geïnvesteerd.

Wat is je volgende stap?
Kies heel direct om nu met je jezelf aan het werk te gaan. Stap in op ons signature transformatietraject The I Own My Greatness Series. Hierin krijg jij wekelijks de persoonlijke begeleiding van ons allebei. Het programma is exclusief voor ondernemers v/m met een maandomzet vanaf € 10K+. Er is zeer beperkt plek beschikbaar en daarom onderzoeken we altijd eerst samen met jou of onze werkwijze bij je aansluit en of wat wij bieden datgene is wat jij nodig hebt.

Je luistert nu al een tijdje naar onze podcasts en steeds opnieuw haakt en raakt dat ene ding. Als jij wilt leren hoe je je moeilijke gevoelens makkelijk maakt. Als jij de emotionele en mentale obstakels die jou in je privé en in je business tegenhouden voorgoed voorbij wilt. Als jij echte Vrijheid van binnenuit wilt ervaren, is het dan niet eens tijd om daar contact met ons over op te nemen?

Boek HIER je call met ons over het verschil wat The I Own My Greatness Series in jouw leven gaat maken. 

Is onze podcast waardevol voor je? Wij waarderen het enorm als je:

  • Ons 5 sterren geeft op Apple Podcasts of Spotify
  • Je op dit kanaal abonneert of ons volgt om in touch te blijven
  • Onze podcast deelt in je netwerk op social media
  • En ons volgt op Insta @briantenjaldhara

Dankjewel!